RSS FeedsFC Utrecht speelt gelijk tegen GA Eagles (FCUtrecht.net)

27 januari 2022 22:26:07

FC Utrecht speelt gelijk tegen GA Eagles (FCUtrecht.net)

Een fraaie treffer van Isac Lidberg leverde Go Ahead Eagles donderdagmiddag een gelijkspel op tegen FC Utrecht: 1-1. De eredivisionisten kruisten de degens in een besloten oefenduel op de velden van WWNA in Wenum-Wiesel. Bij GA Eagles viel Ogechika Heil al na tien minuten uit met een enkelblessure. Het duel achter gesloten deuren aan de rand van Apeldoorn was voor GA Eagles een goede gelegenheid in het ritme te blijven nu de eredivisie een weekend stil ligt vanwege interlands. Trainer Kees van Wonderen liet het grootste deel van zijn selectie opdraven. Keepers Andries Noppert en Warner Hahn (de laatste op pad met Suriname) waren afwezig en dat gold ook voor de geblesseerden Giannis Botos en Marc Cardona. Luuk Brouwers liet het duel uit voorzorg schieten, Gerrit Nauber was ziek. Bas Kuipers en Martijn Berden waren wel aanwezig in Wenum-Wiesel, maar kwamen niet in actie. Schrikmoment voor GA Eagles was de vroege uitvalbeurt van aanvaller Heil, die juist terug was van een hamstringblessure. Volgens Van Wonderen is het niet ondenkbaar dat de Duitser er - opnieuw - een paar weken uit ligt. Isac Lidberg zette GA Eagles na een half uur op voorsprong tegen Utrecht, dat op aardige oorlogssterkte was afgereisd. De Zweed volleerde de bal van grote afstand op doel en zag via lat en rug van doelman De Keijzer hoe het een doelpunt werd. Douvikas zorgde vlak na rust op aangeven van Mahi voor 1-1. GA Eagles hield zich aardig staande tegen Utrecht, waar spits Henk Veerman (overgekomen van Heerenveen) in de tweede helft zijn wedstrijddebuut maakte. De Domstedelingen waren iets sterker, maar slaagden er niet in om doelman Job Schuurman een tweede keer te verschalken. GA Eagles - FC Utrecht 1-1 (1-0). 31. Isac Lidberg 1-0, 47. Anastasios Douvikas 1-1. Gele kaart: Mats Deijl (GA Eagles).

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Utrecht

Veerman levert in om droom te verwezenlijken: `Soms moet je offers brengen` (VoetbalPrimeur FC Utrecht)
Nieuw wachtwoord nodig, maar geen mail ontvangen? (FCUtrecht.net)