RSS FeedsSDS `55 houdt in mogelijk laatste duel dit jaar punten in eigen huis (Ede Stad)

27 november 2021 19:11:41

SDS `55 houdt in mogelijk laatste duel dit jaar punten in eigen huis (Ede Stad)

[WEKEROM] In mogelijk de laatste wedstrijd van het jaar 2021 behaalde de Wekeromse vierdeklasser een verdiende 3-1 zege op het uit Epe afkomstige EFC `58.,,Er mag vanaf komende week ‘s avonds niet meer worden getraind. Ik snap dat voetballen in deze decembermaand lastig wordt. Persoonlijk maakt het mij niet uit. Een of twee wedstrijden zonder training moet kunnen. Na een wat langere winterstop zou dat anders liggen. Maar ik vrees dat de KNVB in al haar wijsheid een ander besluit gaat nemen: stoppen. Deze verdiende zege, die in mijn ogen te laag uitviel, nemen we dan maar mee”, opent SDS `55-speler Jort van den Hudding. De Wekeromse speler, dient zijn club al van zijn vijfde jaar. ,,Ik voetbal hier nu ruim negentien jaar en nog geen minuut zonder tegenzin. Het eerste elftal is, hoewel we binnen de lijnen fanatiek zijn, en graag willen winnen, daarbuiten een echt vriendenteam.”[BETER] Tegen EFC `58, een ploeg die een plaats hoger op de ranglijst stond, had SDS `55 het nooit echt lastig. Maar SDS `55 verzuimde dat in duidelijke cijfers uit te drukken. ,,Ja, je hebt gelijk. Misschien moeten we in de eerste vijf minuten al twee keer scoren. Dan verloopt zo`n wedstrijd heel anders. Maar hoewel alle spelers van goede wil zijn, was scoren lastig. We moeten tweevoudig doelpuntenmaker Rick Roelofsen dankbaar zijn. Ik kreeg zelf ook twee goede kansen. Bij de laatste kans een minuut of tien voor tijd twijfelde ik tussen eerst aannemen of gelijk schieten. Ik koos voor het laatste en dat mislukte. Was het wel gelukt was het zeker het doelpunt van de maand november geworden”, lachte de middenvelder. In de eerste vijf minuten kregen Evert Bouw en Gerben Roelofsen goede mogelijkheden. Ook Lennart Ploeg alleen voor de doelman wist niet af te ronden. De enige maal dat de gasten gevaarlijk waren was uit een vrije trap van aanvoerder Mark van Petersen. Doelman Michael Mulder zag de bal overgaan.Evert Bouw (groen shirt) was bij menige aanvallende actie betrokken. ...

38 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Ingecalculeerde nederlaag Lunteren bij Batavia (Ede Stad)
WAVV blijft ongeslagen koploper (Stad Wageningen)