RSS FeedsKaj Schuppers helpt Otterlo met een ‘Marco van Basten` doelpunt (Ede Stad)

27 november 2021 18:45:32

Kaj Schuppers helpt Otterlo met een ‘Marco van Basten` doelpunt (Ede Stad)

[OTTERLO] Ogenschijnlijk uit het niets was hij er ineens weer bij Otterlo: Kaj Schuppers. Om met een assist en twee doelpunten direct een hoofdrol op te eisen in de meer dan verdiende 3-0 zege op Stroe.Hoogtepunt van de wedstrijd was de 2-0 na dik tien minuten spelen. ,,Ik kreeg een prima bal van Ruben Kampert. Het lukte de bal met de hak mee te nemen en in de verre bovenhoek te schieten. Ja, de bal zat er lekker in.`` Een doelpunt waar Marco van Basten in het verleden patent op had. ,,Dat durfde ik niet te zeggen.``Het was in een periode waarin periodekampioen Otterlo de middenmoter compleet overliep. Schuppers had al twee keer een bal van de lijn afgehaald zien worden. Bij de tweede poging werd de rebound door Paul Speldenbrink binnen geschoten. Ook Daan de Rooij en Dennis van de Bunt waren dicht bij een doelpunt.``RUIMTE ,,Er lag heel veel ruimte bij hun backs. Wij konden elke keer de ruimte induiken``, had Schuppers gemerkt. Nadat er nog wat kansen en mogelijkheden waren gemist, zorgde de 22-jarige Edenaar zes minuten voor de rust voor de 3-0. ,,Een bal van Bram van Lambalgen leek net niet aan te komen. Omdat een speler van Stroe (Tim van Essen) compleet miste, kwam deze alsnog voor mijn voeten. Dat was gelukje. In een 1 tegen 1 wist ik de keeper te passeren.``In de tweede helft liep het minder aan Otterlose kant. ,,Stroe had een iets andere opstelling. De ballen kwam bij ons ook minder goed aan. ‘` Toch waren er ook zeker nog kansen. Arnout Lagerweij strandde op de keeper. Bij een tweede poging werd Lagerweij onderuit gehaald, maar kreeg geen strafschop. Het enige foutje van de goed leidende arbiter Elroy Hogeweide. Uit dezelfde aanval kwam de bal bij de weer herstelde Robin Koning, die de paal raakte.Marco van Rooijen, dit keer spelend als linker centrale verdediger, miste nog een strafschop. Schuppers zelf had ook nog een grote kans. Zijn poging ging net naast. ,,Ik had deze breed moeten leggen op Bram (van Lambalgen). Maar ik wilde graag nog een derde ...

40 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Dubbele straf nekt Harskamp bij SEH (Ede Stad)
Ingecalculeerde nederlaag Lunteren bij Batavia (Ede Stad)