RSS FeedsJongensdroom Jelle Threels komt uit (Ede Stad)

24 oktober 2021 19:24:45

Jongensdroom Jelle Threels komt uit (Ede Stad)

[EDERVEEN] Het Nederlands Doven voetbalelftal heeft zich zaterdag geplaatst voor de Deaflympics, die in 2022 in Braziliƫ worden gehouden. In Stockholm werd met 1-2 van Zweden gewonnen. Een van de spelers was Jelle Threels, die voetbalt in het tweede elftal van Advendo`57.De play-offs tegen Zweden waren noodzakelijk geworden, nadat in september de kwalificatie tegen Duitsland was verloren. Met Threels in de basis als controlerende middenvelder, nam Nederland een 0-1 voorsprong. Kort voor de rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Vervolgens moest de in Veenendaal woonachtige Jelle Threels geblesseerd van het veld af. In de extra tijd wist Oranje opnieuw op voorsprong te komen: 1-2.In de tweede helft waren er weinig kansen. Nederland hield de voorsprong vast. Met als gevolg dat Nederland met Jelle Threels naar het Olympisch toernooi voor doven en slechthorenden (Deaflympics) gaat, welke in mei 2022 worden gehouden.,,Ik ben er trots op al weer mijn vierde interland voor ons mooie vaderland te mogen hebben gespeeld``, reageerde Threels. ,,Wij hebben gewonnen dankzij een geweldige teamspirit. Na onze wedstrijdbespreking kregen wij filmbeelden van familie en vrienden, met een persoonlijke boodschap. Dat was enorm emotioneel en motiverend. Een jongensdroom komt nu uit.``Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium...

22 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Nieuwe trekpleister in het bos (De Puttenaer)
Personenauto belandt op de kop in sloot (Hardnieuws Gelderland)