RSS FeedsFC Jeugd moet gifbeker leegdrinken (Ede Stad)

24 oktober 2021 17:54:22

FC Jeugd moet gifbeker leegdrinken (Ede Stad)

[EDE] ,,FC Jeugd heeft bij de nieuwe koploper IVV in de tweede klasse een 4-0 nederlaag geleden. De eerste helft was niet goed. Maar in de tweede helft is echt geknokt voor een beter resultaat. Het probleem blijft bij ons dat we niet scoren”, steekt FC Jeugd trainer Mohammed Mouhouti van wal.door Eip JanssenDe 1-0 was een twijfelachtig openingsscore. Die speler van IVV (Ruben Adney) kwam in onze ogen uit buitenspelpositie. Maar dat gevecht win je nooit”, ging Mouhouti verder. FC Jeugd probeerde de bakens te verzetten tegen een fysiek stek IVV. Maar op het grasveld bleek de Edese ploeg moeite te hebben het ritme te vinden. De 2-0 was een voorzet waarop doelman Özkan Yilmaz redde. Tegen de rebound was de doelman echter kansloos.,,In de tweede helft hebben we zeker vierhonderd procent kansen gehad. Maar niemand was in staat de trekker over te halen. Kom je op 2-1 dan wordt het weer een wedstrijd”, aldus de FC Jeugd trainer. Hij zag in de slotfase, waarin zijn ploeg risico`s nam, de thuisclub naar een 4-0 zege uitlopen. ,,De gifbeker moet leeg. Hoewel we in de staart van de tweede klasse staan, horen we daar zeker qua voetbal niet thuis. Een overwinning, op welke manier dan ook bereikt, zou de spelersgroep helpen. Laat het zondagmiddag maar thuis tegen middenmoter Weesp gebeuren”, eindigt Mohammed Mouhouti.Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium...

22 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Edesche Boys begint goed maar verliest toch (Ede Stad)
Edese hockeyers onderuit tegen koploper Gooische (Ede Stad)