RSS FeedsEdesche Boys begint goed maar verliest toch (Ede Stad)

24 oktober 2021 17:42:19

Edesche Boys begint goed maar verliest toch (Ede Stad)

[EDE] ,,Edesche Boys speelde de eerste helft echt goed. Na de 2-1 voorsprong bij rust had ik er alle vertrouwen in. Maar in de tweede helft te weinig spel googme en een 6-2 verlies bij Gelders Eiland als beloning”, opende Edesche Boys man Rudy Möller.door Eip JanssenEdesche Boys opende in Aerdt uitstekend. Ferrocci Kleijer zette de Edenaren op een 1-0 voorsprong. ,,De thuisclub kwam gelijk maar binnen het half uur had Kleijer de stand op 2-1 in ons voordeel gebracht”, ging Möller verder.Hij zette de poppetjes in de rust op de juiste plaats. .Het was wat puzzelen deze wedstrijd. Door allerlei oorzaken veel afwezigen. Tot mijn verbazing lieten we het in de tweede helft afweten. De taken werden niet meer uitgevoerd zoals afgesproken.”De thuisclub profiteerde optimaal. Binnen zes minuten in de tweede helft stond de 2-2 op het scorebord.,,Daarna ging het hard en in de zeventigste minuut stond het 5-2 voor Gelders Eiland. De 6-2 en ook eindstand viel net voor het einde van deze wedstrijd. Wat ik bij ons mis? Bij een 2-2 stand moet je verstandig zijn en desnoods een punt koesteren. Maar het Edesche Boys team bleef jagen op de 3-2 en kreeg de deksel op de neus”, sluit Möller af.Edesche Boys neemt in de vijfde klasse nu de tiende plaats in. Zondag komt het een plaats lager staande SDZZ op bezoek.Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium...

18 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Grote crashes in Wekerom en Harskamp; ,,dit had ook anders af kunnen lopen`` (Ede Stad)
FC Jeugd moet gifbeker leegdrinken (Ede Stad)