RSS FeedsJong FC Utrecht speelt gelijk tegen de Graafschap (2-2) (FCUtrecht.net)

24 september 2021 22:33:07

Jong FC Utrecht speelt gelijk tegen de Graafschap (2-2) (FCUtrecht.net)

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft een unieke kans gemist om de koppositie in de eerste divisie te pakken. De ploeg van trainer Darije Kalezic profiteerde maar half van de nederlaag die koploper Jong AZ leed bij Telstar. In Doetinchem werd het 2-2 tegen De Graafschap. Rick Dekker zette De Graafschap in de eerste helft op voorsprong. Na rust kwam Jong FC Utrecht langszij door een eigen doelpunt van Jeffry Fortes. Vlak voor tijd kwam Utrecht op voorsprong via Derensili Sanches Fernandes, maar diep in de blessuretijd bepaalde Philip Brittijn de eindstand op 2-2. Door dit resultaat zakt Jong FC Utrecht naar de vierde plaats met 15 punten uit acht duels. ADO Den Haag, dat met 2-0 won van Roda JC, en Excelsior, dat Jong PSV met 3-0 versloeg, staan bovenaan met één punt meer. Volendam heeft evenveel punten als de Utrechtse beloften, maar heeft een beter doelsaldo en staat daarmee derde.

11 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Utrecht

We hebben weer een spits: Anastasios Douvikas (FCUtrecht.net)
MATCHDAY FC Utrecht – PEC Zwolle (FCUtrecht.net)