-
-
-
-
-
-
- Italie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Lamsrack met een korstje en gebakken artisjokken (Il Giornale) |
16 september 2021 10:43:30 |
Lamsrack met een korstje en gebakken artisjokken (Il Giornale) |
Tweet Lammetjes, schattig! Italianen vinden dat ook maar eten ze toch graag op. Al betogen de dierenvrienden ook in Italië dat het vooral rond Pasen maar eens afgelopen moet zijn met de culinaire traditie. Een eeuwenlang gebruik is echter niet zo maar uit de mode. In de Romeinse keuken ging het lam al vaak in de …
The post Lamsrack met een korstje en gebakken artisjokken appeared first on Il Giornale, dé leukste krant en website over Italië. |
31 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Europa > Italie |
Sacha de Boer over mysterieuze Blue Zone op Sardinië (Il Giornale) 10 hotspots in Puglia. Traveltips van Tess (Il Giornale) |
blog comments powered by Disqus |