RSS FeedsDrukke avond Makkelie bij `Botman-Weghorst`, Juventus en Chelsea starten goed (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

14 september 2021 23:05:31

De wedstrijd tussen het Lille OSC van Sven Botman en het Wolfsburg van Mark van Bommel en Wout Weghorst heeft in absolute blessuretijd . Na ruim negentig minuten stond er een 0-0 eindstand op het scorebord. Scheidsrechter Danny Makkelie had het druk. Juventus won simpel op bezoek bij Malmö FF, terwijl Chelsea genoeg had aan een doelpunt van Romelu Lukaku tegen Zenit St. Petersburg.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Bayern speelt als ware voetbalmachine en legt hulpeloos Barcelona over de knie (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
`Ajax heeft een veel rijpere ploeg, met meer ervaring dan wij hebben` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)