Headlinez Home  

RSS FeedsPLOEGENDIENST zet de schouders eronder: ‘De positieve energie de juiste kant op sturen is heel belangrijk` (Breda Vandaag)

 
 

5 mei 2021 08:05:01

 
PLOEGENDIENST zet de schouders eronder: ‘De positieve energie de juiste kant op sturen is heel belangrijk` (Breda Vandaag)
 


BREDA - In de aanloop naar het festivalseizoen gaat BredaVandaag in gesprek met Tijn Kapteijns van Kairos Events. Dat is de organisatie achter het populaire PLOEGENDIENST Festival. Onze redactie zit vol met vragen aan Kapteijns. Want waarom gaat PLOEGENDIENST door met het organiseren, terwijl grotere organisaties de handdoek in de ring gooien? Waarom horen we zo weinig vanuit de evenementenbranche? Als PLOEGENDIENST doorgaat, hoe ziet dat er dan uit? En hoe blijf je in deze tijd als festivalorganisator in hemelsnaam positief? Lees hieronder alle antwoorden op onze prangende vragen!Grote organisaties zoals Breda Live gooien de handdoek in de ring, maar jullie gaan door met organiseren. Waarom?“Aangezien we een relatief kleine organisatie zijn, kunnen wij het festival tot ongeveer een kleine maand voor show nog organiseren. Dat wordt dan wel echt alle zeilen bijzetten, maar dat doen we met alle liefde. De situatie voelt voor ons namelijk als koeien die na een lange winter weer de wei in mogen. Alleen al de gedachte dat we na 1,5 jaar weer het eerste festival zouden zijn, is voor ons motivatie genoeg. Daarnaast heeft de overheid vanaf juli het garantiefonds voor evenementen in het leven geroepen. Dat doet de overheid juist om te stimuleren dat organisaties weer gaan produceren.”Jullie zitten in het eerste weekend van juli. Waarom verzetten jullie het niet?“Het wordt voor ons inderdaad erop of eronder. Maar wij spelen graag ons eigen spel. Je ziet heel veel organisatie naar september gaan, dat voelde voor ons simpelweg niet goed. Bovendien is het goed voor de energie binnen de kantoormuren én daarbuiten om onze schouders eronder te blijven zetten. Wij hebben vorig jaar al besloten om klaar te staan, vooruit te kijken en de energie de juiste kant op de sturen. Dus dan gaan we daar ook voor.”Wat gebeurt er als het niet door kan gaan?“Mochten we van de overheid horen dat het in juli niet door kan gaan, dan hebben we in augustus nog TrailerFest. Voor PL ...


 
15 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Noord-Brabant > Breda
 
Roemeense Serban opende pizzeria aan de Halstraat: ‘Ik heb passie voor Italiaans eten` (Breda Vandaag)
Bestuurder (25) krijgt rijverbod na positieve uitslag speekseltest (Breda Vandaag)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Breda


Copyright © 2008 - 2021 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten