RSS FeedsZesde overwinning op rij voor NAC, maar niet zonder slag of stoot (Breda Vandaag)

8 maart 2021 23:12:46

BREDA - NAC heeft voor de zesde keer op rij een overwinning geboekt. Op het trainingscomplex van AZ in Wijdewormer liet de Bredase ploeg Jong AZ achter zich. Maar dat ging niet helemaal zonder slag of stoot. NAC won uiteindelijk met 2-3. NAC Breda heeft in de eerste divisie de zesde overwinning op rij geboekt. De ploeg ging vol zelfvertrouwen de wedstrijd tegen Jong AZ in. In de 20e minuut zette Kaj de Rooij NAC op voorsprong na een een-twee met Mario Bilate en een mooie kapbeweging. Tien minuten later werd die voorsprong nog groter gemakt door Lex Immers. Hij kopte uit een corner de 0-2 naar binnen. Na de rust kwam Jong AZ met een antwoord op de achterstand. Twee keer kort achter tikte Zakaria Aboukhlal de bal binnen; in de 50e en 52e minuut. De thuisploeg ging nog naar een derde doel om de voorsprong te pakken, maar dit lukte niet. In de 71e minuut wist NAC de voorsprong terug te pakken met een doelpunt van Michaël Maria. NAC hield in de hectische slotfase stand en stootte door de zege Almere City van de derde plaats. Beide ploegen hebben evenveel punten, maar NAC heeft een beter doelsaldo.

34 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Noord-Brabant > Breda

Hugo de Jonge: ‘Terrassen mogelijk met Pasen weer open` (Breda Vandaag)
Nog geen bestemming voor duizenden flessen wijn van La Persistance (Breda Vandaag)