RSS FeedsFraser pareert kritiek: ‘Laat ik duidelijk zijn, Maduka heeft de informatie` (Voetbalzone Willem II)

8 maart 2021 19:04:44

Sparta Rotterdam verspeelde vrijdag in de allerlaatste minuut een 0-1 voorsprong, toen de ploeg op bezoek bij FC Emmen een strafschop moest slikken en Michael de Leeuw in de 96e minuut vanaf elf meter de gelijkmaker op het bord zette. Het kwam doelman Maduka Okoye op forse kritiek te staan, nadat de doelman voor de verkeerde hoek koos.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Willem II

Eredivisie op Rapport: baaldag VVV, geen onvoldoende bij Ajax, Feyenoord en PSV (VI.nl Willem II)
192 punten sinds 2016: Nederland steunt op top-vier, Ajax op eenzame hoogte (VoetbalPrimeur Willem II)