RSS FeedsFraser pareert kritiek: ‘Laat ik duidelijk zijn, Maduka heeft de informatie` (Voetbalzone ADO Den Haag)

8 maart 2021 18:55:16

Sparta Rotterdam verspeelde vrijdag in de allerlaatste minuut een 0-1 voorsprong, toen de ploeg op bezoek bij FC Emmen een strafschop moest slikken en Michael de Leeuw in de 96e minuut vanaf elf meter de gelijkmaker op het bord zette. Het kwam doelman Maduka Okoye op forse kritiek te staan, nadat de doelman voor de verkeerde hoek koos.

44 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > ADO Den Haag

De Eredivisie-flops: Haller weer matig, géén prolongatie van Veronica Inside-titel (VoetbalPrimeur ADO Den Haag)
Lekker hoor: Van Ewijk maakt heerlijke acrobatische goal op ADO-training (VoetbalPrimeur ADO Den Haag)