RSS FeedsZahavi verovert Eindhovense harten: `Het beste wat ons is overkomen` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

25 februari 2021 22:11:19

PSV begon met een 2-4 achterstand aan het Europa League-duel met Olympiakos Piraeus, maar is na 45 minuten virtueel door naar de volgende ronde. Met dank aan één man: Eran Zahavi! De spits uit Israël kopte al fraai raak en krult vlak voor rust ook nog een vrije trap fenomenaal binnen. Het is zijn vierde doelpunt in anderhalve wedstrijd tegen Olympiakos.

14 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

LIVE: PSV virtueel door naar achtste finale in EL, Olympiakos moet komen (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Dortmund reageert op stevige Haaland-teksten van Raiola: `Moet je soms zeggen` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)