RSS FeedsReza Ghoochannejhad schrijft met hattrick geschiedenis in Eredivisie (Voetbalzone PEC Zwolle)

22 januari 2021 22:10:57

PEC Zwolle heeft vrijdagavond dankzij Reza Ghoochannejhad een overwinning geboekt in de Eredivisie. Op bezoek bij Willem II keek de ploeg van John Stegeman bij rust nog tegen een 1-0 achterstand aan, maar de wedstrijd werd dankzij een hattrick binnen elf minuten van Ghoochannejhad omgebogen in een overwinning: 1-3.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > PEC Zwolle

Gifbeker nog niet leeg voor Willem II: hattrick van Reza bezorgt PEC de punten (VoetbalPrimeur PEC Zwolle)
Van Polen belde met Stegeman over Reza: `Klinkt misschien heel lullig nu...` (VoetbalPrimeur PEC Zwolle)