RSS FeedsLionel Messi in bescherming genomen: ‘De scheidsrechter verdient ook straf` (Voetbalzone FC Barcelona)

21 januari 2021 12:03:50

De rode kaart van Lionel Messi tegen Athletic Club (2-3 nederlaag) in de finale van de Spaanse Supercup zet kwaad bloed bij Jaume Roures. De Catalaanse mediamagnaat, als lid al meer dan drie decennia verbonden aan Barcelona, vindt dat scheidsrechter Jesús Gil Manzano eerder in de wedstrijd veel harder had moeten optreden tegen spelers van Athletic die Messi herhaaldelijk fors

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Primera Division > FC Barcelona

Koeman probeert presidentskandidaten te overtuigen van één speler (Voetbalzone FC Barcelona)
Koeman trapt op de rem en gunt De Jong rust na 120 minuten in finale (Voetbalzone FC Barcelona)