RSS FeedsRampspoed voor Feyenoord: blessure Spajic, penalty in blessuretijd, 0-1 achter (VoetbalPrimeur Feyenoord)

3 december 2020 19:52:35

Feyenoord had zich donderdagavond al kunnen verzekeren van Europese overwintering, maar het dreigt helemaal mis te gaan tegen Dinamo Zagreb. Net als Uros Spajic een blessurebehandeling ondergaat, krijgt de Stadionclub in de blessuretijd van de eerste helft een strafschop tegen. Bruno Petkovic rondt ijskoud af: 0-1.

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Feyenoord

LIVE: Dinamo pakt voorsprong op slag van rust na zeer zwakke eerste helft (VoetbalPrimeur Feyenoord)
LIVE: Dinamo verdubbelt voorsprong vlak na rust, onthutsend zwak Feyenoord (VoetbalPrimeur Feyenoord)