Headlinez Home  

RSS FeedsGroot studentenfeest net voor lockdown mondt uit in wetenschappelijk onderzoek: “Het is niet verstandig om van op kot terug naar huis te keren” (Provinciale Zeeuwse Courant Gent)

 
 

30 november 2020 20:03:40

 
Groot studentenfeest net voor lockdown mondt uit in wetenschappelijk onderzoek: “Het is niet verstandig om van op kot terug naar huis te keren” (Provinciale Zeeuwse Courant Gent)
 


Met enige verbazing blikt professor Philippe Gevaert vandaag terug op dinsdagavond 10 maart. Enkele dagen voor de lockdown stond hij toen als opleidingshoofd de Paasshow van de derdejaarsstudenten Geneeskunde toe. Achteraf gezien een broeihaard van corona, al volgde er wel een interessant onderzoek uit voort. “Het lijkt misschien vreemd om te zeggen`, zegt Gevaert, “maar wetenschappelijk gezien was die avond een perfecte case.”


 
20 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Europa > Belgie
 
Het kan ook veilig op een druilerige maandag: weinig volk bij heropstart Wintergloed (Provinciale Zeeuwse Courant Brugge)
Stad is klaar voor heropening winkels: toegangspoorten en stewards op Meir, politie kan straat afsluiten bij grote drukte (Provinciale Zeeuwse Courant Antwerpen)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Belgie


Copyright © 2008 - 2021 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten