Headlinez Home  

RSS FeedsEen persconferentie die geen persconferentie was maar een persmoment – of misschien ook dat niet (Volkskrant Cultuur & Media)

 
 

29 oktober 2020 12:05:00

 
Een persconferentie die geen persconferentie was maar een persmoment – of misschien ook dat niet (Volkskrant Cultuur & Media)
 


Het ging er eentje worden voor de fijnproevers, vertelde politiek verslaggever Xander van der Wulp voorafgaand aan de persconfer... nee, persmoment, hahaha, hij moest er nog even aan wennen. O, we gaan beginnen! Mark Rutte. ‘Zo, dames en heren.` Geen persconferentie, maar een persmome... nee, een kort oploopje. Grijze pilaren, grijs trappenhuis, grijs katheder, grijs leven. Even zeggen waar we staan. Gedeeltelijke lockdown. Grote hamer. Gereedschapskist. Temperatuur meten. Het is eigenlijk nog te vroeg om iets over het effect van de vorige maatregelen te zeggen, dus wat doe ik hier. Hugo, take it to the bridge.


 
20 viewsCategorie: Cultuur
 
Elsevier, de ‘bondgenoot van de burgerij`, heeft bijna alle concurrenten overleefd (Volkskrant Cultuur & Media)
Theatermakers Anouk Nuyens en Rebekka de Wit willen de burger een stem geven in het klimaatdebat (Volkskrant Cultuur & Media)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Cultuur


Copyright © 2008 - 2020 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten