Headlinez Home  

RSS FeedsASSISEN. Kevin (31), die onterecht in de cel zat voor vadermoord, getuigt: “Ik ben een wandelende tijdbom” (Provinciale Zeeuwse Courant Antwerpen)

 
 

28 oktober 2020 17:55:55

 
ASSISEN. Kevin (31), die onterecht in de cel zat voor vadermoord, getuigt: “Ik ben een wandelende tijdbom” (Provinciale Zeeuwse Courant Antwerpen)
 


Kevin Huypens was net 18, toen hij in de gevangenis werd gestoken voor de moord op zijn vader Steve. Zeven maanden zou de jongen vastzitten. Tot bleek dat de Duitser Fred Wittig (57) weleens de dader zou kunnen zijn. Vandaag is Kevin 31 en kwam hij getuigen op het assisenproces tegen Wittig. Nog steeds is hij bitter over wat hem overkwam. “Voor de rest van mijn leven ben ik getekend.”


 
22 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Europa > Belgie
 
Elisabeth (75) vraagt man afstand te houden in winkel. Vijf minuten later ligt ze op de grond met een gebroken bekken (Provinciale Zeeuwse Courant Antwerpen)
Elisabeth (75) vraagt man afstand te houden in winkel. Vijf minuten later ligt ze op de grond met een gebroken bekken... (Provinciale Zeeuwse Courant Antwerpen)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Belgie


Copyright © 2008 - 2020 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten