RSS FeedsDebutant Ricardo van Rhijn zorgt voor unicum bij comeback van FC Emmen (Voetbalzone Fortuna Sittard)

18 oktober 2020 22:01:56

De wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard heeft zondagavond geen winnaar opgeleverd. De bezoekers kwamen in de eerste helft via Sebastian Polter en Lisandro Semedo op een 0-2 voorsprong, maar via Nikolai Laursen en Michael de Leeuw kwam de ploeg van trainer Dick Lukkien na rust langszij: 2-2.

61 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Fortuna Sittard

Weer geen uitoverwinning voor Fortuna: Emmen maakt marge van twee ongedaan (VoetbalPrimeur Fortuna Sittard)
Dubbel Eredivisie-record lonkt: aantal penalty`s en rode kaarten stijgt explosief (VoetbalPrimeur Fortuna Sittard)