RSS FeedsAanvallend onmachtig PSV laat in Almelo de eerste punten van het seizoen liggen (Eindhovens Dagblad PSV)

27 september 2020 18:45:48

PSV heeft in Almelo niet weten te winnen van Heracles. Na een slechte eerste helft kwamen de Eindhovenaren niet verder dan een 1-1 en daarmee liep PSV voor de eerste keer in het huidige seizoen tegen puntenverlies aan. Voor rust scoorde Heracles via Rai Vloet uit een penalty en na rust deed Philipp Max voor PSV hetzelfde.

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > PSV

Eerste uitglijder van PSV op bezoek bij Heracles Almelo (Voetbalzone PSV)
Kopzorgen voor Schmidt: stroef PSV loopt schade op in Almelo (VI.nl PSV)