RSS FeedsNick Viergever protesteert hevig na veelbesproken penalty voor Heracles (Voetbalzone PSV)

27 september 2020 17:51:22

De strafschop die arbiter Jochem Kamphuis in de eerste helft van het duel tussen Heracles Almelo en PSV toekende aan de thuisploeg, leidt tot verbazing op sociale media. Na een klein halfuur wees Kamphuis richting de stip na een vermeende handsbal van Nick Viergever; via de penalty bepaalde Rai Vloet de ruststand op 1-0 voor Heracles.

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > PSV

LIVE: Heracles met 1-0 de rust in tegen PSV, ophef om gegeven penalty (VoetbalPrimeur PSV)
LIVE | Malen, Thomas en Madueke moeten PSV vers bloed geven tegen Heracles (Eindhovens Dagblad PSV)