RSS FeedsChelsea knokt zich terug na 3-0 achterstand en pakt punt bij WBA (VoetbalPrimeur Chelsea)

26 september 2020 20:36:50

Chelsea heeft na een dramatische eerste helft tegen Westbromwich Albion ternauwernood een nederlaag afgewend. De ploeg van manager Frank Lampard zette na rust de achtervolging in op The Hawthorns en pakte op de valreep een punt: 3-3.

50 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Premier League > Chelsea

Chelsea komt enorme achterstand te boven dankzij fabuleuze comeback (Voetbalzone Chelsea)
Engeland in rep en roer: Chelsea in minuut 93 op 3-3, `hands` Havertz onbestraft (VoetbalPrimeur Chelsea)