RSS FeedsNAC Breda op stoom in KKD: doelman Müller maakt geen indruk bij PSV-debuut (VoetbalPrimeur)

26 september 2020 18:34:34

NAC Breda gaat als de brandweer in het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Ook het vijfde duel, met Jong PSV, werd winnend afgesloten. Het ging moeizaam, maar aanwinst Lewis Fiorini besliste in de tweede helft de wedstrijd met de 2-1.

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal

LIVE | AZ zonder Stengs en Idrissi op zoek naar het goede gevoel (Algemeen Dagblad Nederlands Voetbal)
PEC tikt `rood` Sparta na rust van de mat: vier corners doorslaggevend in Zwolle (VoetbalPrimeur)