Headlinez Home  

RSS FeedsDe grootste supporters van Maikel van Zeist zijn er bij in Polen, al is het op de achtergrond. ‘We willen hem niet uit zijn concentratie halen`. (De Stentor Apeldoorn)

 
 

23 september 2020 12:23:34

 
De grootste supporters van Maikel van Zeist zijn er bij in Polen, al is het op de achtergrond. ‘We willen hem niet uit zijn concentratie halen`. (De Stentor Apeldoorn)
 


Ze hangen nog net in de catacomben, maar kunnen wel zien hoe de spelers van Draisma Dynamo hun eerste training in de nieuwe sporthal in het Poolse Jastrzębie-Zdrój afwerken. En hoe hun zoon en broer zoals alle trainingen alles geeft. Weinig Nederlandse supporters in Polen, maar de familie van Zeist is er bij, al is het op de achtergrond.


 
17 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland > Apeldoorn
 
Vito (12) uit Apeldoorn met filmdebuut meteen op prestigieus festival: ‘Ik had nog nooit met kinderdepressiviteit te maken gehad` (De Stentor Apeldoorn)
De grootste supporters van Maikel van Zeist zijn er bij in Polen, al is het op de achtergrond. ‘We willen hem niet uit zijn concentratie halen`. (Algemeen Dagblad Apeldoorn)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Apeldoorn


Copyright © 2008 - 2020 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten