RSS FeedsPerfecter in de kruising kan niet: ideale vrije trap tijdens Everton-West Brom (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

19 september 2020 14:51:46

Vlak voor rust op 2-1 achterstand gekomen, rood voor linksback Kieran Gibbs én manager Slaven Bilic naar de tribune gestuurd: het zag er niet best uit voor West Bromwich Albion, op bezoek bij Everton. Maar dan mag Matheus Pereira aanleggen voor een vrije trap aan het begin van de tweede helft...

22 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

`Nog niet bij mijn nieuwe club geweest, wel voor drie jaar getekend: best gek` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
James begint warm te draaien en rijt verdediging open met subtiele opening (VoetbalPrimeur SC Cambuur)