-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Zeeland
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Chef-kok Martijn Mulder: ‘Op twee voeten balanceren en het mes het werk laten doen` (Provinciale Zeeuwse Courant Zeeuws Nieuws) |
14 juli 2020 09:04:35 |
Chef-kok Martijn Mulder: ‘Op twee voeten balanceren en het mes het werk laten doen` (Provinciale Zeeuwse Courant Zeeuws Nieuws) |
Tweet GEERSDIJK - Hoe ziet de werkdag van een chef-kok eruit? Een kijkje in de keuken bij Martijn Mulder van Landgoed Rijckholt. Mulder kookt voor een divers publiek, in een voormalige fruitschuur, in een fraaie buitenplaats op Noord-Beveland. ,,Koken is gevoel en multitasken.`` |
52 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Zeeland |
Chef-kok Martijn Mulder: ‘Op twee voeten balanceren en het mes het werk laten doen` (Provinciale Zeeuwse Courant Bevelanden) Burgemeester Vermue: `Corona heeft de band met onze grensgemeenten versterkt` (Omroep Zeeland) |
blog comments powered by Disqus |