-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Zeeland
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Chef-kok Martijn Mulder: ‘Op twee voeten balanceren en het mes het werk laten doen` (Provinciale Zeeuwse Courant Bevelanden) |
14 juli 2020 09:01:34 |
Chef-kok Martijn Mulder: ‘Op twee voeten balanceren en het mes het werk laten doen` (Provinciale Zeeuwse Courant Bevelanden) |
Tweet GEERSDIJK - Hoe ziet de werkdag van een chef-kok eruit? Een kijkje in de keuken bij Martijn Mulder van Landgoed Rijckholt. Mulder kookt voor een divers publiek, in een voormalige fruitschuur, in een fraaie buitenplaats op Noord-Beveland. ,,Koken is gevoel en multitasken.`` |
56 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Zeeland |
Leg je zwembroek maar klaar, de temperaturen stijgen weer (Provinciale Zeeuwse Courant Zeeuws Nieuws) Chef-kok Martijn Mulder: ‘Op twee voeten balanceren en het mes het werk laten doen` (Provinciale Zeeuwse Courant Zeeuws Nieuws) |
blog comments powered by Disqus |