Headlinez Home  

RSS FeedsChef-kok Martijn Mulder: ‘Op twee voeten balanceren en het mes het werk laten doen` (Provinciale Zeeuwse Courant Bevelanden)

 
 

14 juli 2020 09:01:34

 
Chef-kok Martijn Mulder: ‘Op twee voeten balanceren en het mes het werk laten doen` (Provinciale Zeeuwse Courant Bevelanden)
 


GEERSDIJK - Hoe ziet de werkdag van een chef-kok eruit? Een kijkje in de keuken bij Martijn Mulder van Landgoed Rijckholt. Mulder kookt voor een divers publiek, in een voormalige fruitschuur, in een fraaie buitenplaats op Noord-Beveland. ,,Koken is gevoel en multitasken.``


 
56 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Zeeland
 
Leg je zwembroek maar klaar, de temperaturen stijgen weer (Provinciale Zeeuwse Courant Zeeuws Nieuws)
Chef-kok Martijn Mulder: ‘Op twee voeten balanceren en het mes het werk laten doen` (Provinciale Zeeuwse Courant Zeeuws Nieuws)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Zeeland


Copyright © 2008 - 2024 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten