RSS FeedsErnstig gemeen spel of een ongelukje? Ramos landt met noppen op enkel tegenstander (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

5 juli 2020 16:15:17

Sergio Ramos besliste zondagmiddag in minuut 73 de Primera División-wedstrijd tegen Athletic Bilbao met een benutte strafschop. Een paar minuten na die 0-1 greep hij weer de hoofdrol, nadat hij met zijn noppen de enkel van Raúl García trof. Bewussie of een  ongelukkig momentje? Hoe dan ook: het leverde Athletic Bilbao geen penalty op en Real Madrid zette wederom een grote stap richting het landskampioenschap.

49 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Real Madrid dankt wéér VAR en Ramos en zet grote stap richting Spaanse titel (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Mandzukic (34) dankt Qatari en is half jaar na transfer alweer vrij man (VoetbalPrimeur SC Cambuur)