-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hoe het broodje verticaalvlees – döner, shoarma, gyros – de wereld veroverde (Volkskrant Eten & Drinken) |
3 juli 2020 15:41:43 |
Hoe het broodje verticaalvlees – döner, shoarma, gyros – de wereld veroverde (Volkskrant Eten & Drinken) |
Tweet Culinair journalist Hiske Versprille ontrafelt nog één keer de geheimen achter een culinair succesnummer. Het verticale draaispit, dat wereldwijd harten en magen veroverde met döner, shoarma en gyros, is een wonder van culinaire logistiek. |
57 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
De Aligoté Domaine Masse is een tjongejongewijn van oude Franse klasse (Volkskrant Eten & Drinken) Vakantie-kapucijners met tomatensaus (Volkskrant Eten & Drinken) |
blog comments powered by Disqus |