Headlinez Home  

RSS FeedsHoe het broodje verticaalvlees – döner, shoarma, gyros – de wereld veroverde (Volkskrant Eten & Drinken)

 
 

3 juli 2020 15:41:43

 
Hoe het broodje verticaalvlees – döner, shoarma, gyros – de wereld veroverde (Volkskrant Eten & Drinken)
 


Culinair journalist Hiske Versprille ontrafelt nog één keer de geheimen achter een culinair succesnummer. Het verticale draaispit, dat wereldwijd harten en magen veroverde met döner, shoarma en gyros, is een wonder van culinaire logistiek.


 
57 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie
 
De Aligoté Domaine Masse is een tjongejongewijn van oude Franse klasse (Volkskrant Eten & Drinken)
Vakantie-kapucijners met tomatensaus (Volkskrant Eten & Drinken)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Gastronomie


Copyright © 2008 - 2024 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten