Headlinez Home  

RSS FeedsIn deze 30 Oost-Vlaamse zomerbars kan u coronaproof genieten van een cocktail of pintje (Provinciale Zeeuwse Courant Gent)

 
 

3 juli 2020 12:01:40

 
In deze 30 Oost-Vlaamse zomerbars kan u coronaproof genieten van een cocktail of pintje (Provinciale Zeeuwse Courant Gent)
 


Even leek het alsof corona een stokje zou steken voor de populaire zomerbars. Sommige openen dan ook niet, maar wij zochten en vonden er toch 30 waar je deze zomer coronaproof kan genieten van een leuke dag met je vrienden, een fris drankje of een versnapering. Met de voeten in het zand tussen de palmbomen of tussen het groen op zelfgemaakte meubels: Ook voor wie deze zomer in de buurt blijft, komt het vakantiegevoel dichtbij.


 
26 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Europa > Belgie
 
Boekenwinkel Stad Leest vanaf dit weekend in nieuw pand in Oudaan: “Ruimer aanbod en extra activiteiten” (Provinciale Zeeuwse Courant Antwerpen)
E17 dit weekend afgesloten voor plaatsing van tijdelijke brug over snelweg: “Werken komen deze zomer op kruissnelheid met grote hinder” (Provinciale Zeeuwse Courant Antwerpen)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Belgie


Copyright © 2008 - 2020 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten