Headlinez Home  

RSS FeedsRestaurant zat niet stil en begon eigen moestuin (De Limburger Limburg)

 
 

3 juli 2020 11:55:10

 
Restaurant zat niet stil en begon eigen moestuin (De Limburger Limburg)
 


Wat doe je als horeca wanneer je gesloten bent vanwege de coronamaatregelen? Restaurant Vino & Friends aan de Plankstraat in hartje Maastricht zat niet stil. Ze zijn een eigen moestuin begonnen, en er is een wijngaard van start gegaan.


 
54 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Limburg
 
Nieuwe invulling voor voormalige Heerlense horecavakschool met restaurant en plan voor appartementen (De Limburger Limburg)
Els van der Plas zakelijk directeur van Bonnefantenmuseum (De Limburger Limburg)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Limburg


Copyright © 2008 - 2024 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten