RSS FeedsWát een goal: Kimmich, Müller en Lewandowski zetten Düsseldorf-defensie voor schut (VoetbalPrimeur Bayern Munchen)

30 mei 2020 19:30:08

Wát een doelpunt van Bayern München. De ploeg van trainer Hansi Flick heeft geen enkele moeite met Fortuna Düsseldorf en staat al voor rust op een 3-0 voorsprong. Na een geweldige aanval over meerdere schijven pikt Robert Lewandowski zijn doelpunt mee.

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Bundesliga > Bayern Munchen

LIVE: `assist` en goal voor Pavard, Lewandowski bekroont soevereine eerste helft (VoetbalPrimeur Bayern Munchen)
Nog een prachtige Bayern-treffer: Lewandowski maakt de 4-0 achter standbeen langs (VoetbalPrimeur Bayern Munchen)