RSS FeedsStandard pakt met negen man alsnog punt (Sport1 Voetbal)

8 december 2019 16:52:11

Standard pakt met negen man alsnog punt (Sport1 Voetbal)

Standard Luik heeft alsnog een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Excelsior Moeskroen. De ploeg van coach Michel Preud`homme keek bij het ingaan van de blessuretijd tegen een 2-1-achterstand aan en stond na twee rode kaarten inmiddels met negen man op het veld. Toch slaagde oud-PSV`er Maxime Lestienne er nog in gelijk te maken: 2-2. Daarmee kreeg het duel waarin Stipe Perica de grote man leek te worden een verrassend einde. De Kroatische aanvaller, die eerder twee seizoenen voor NAC Breda uitkwam, had met twee doelpunten zijn ploeg na een vroege achterstand (doelpunt Renaud Emond) in de 81e minuut aan een 2-1-voorsprong geholpen. Tussen beide doelpunten in was Standard middenvelder Paul José Mpoku al kwijtgeraakt na een zware overtreding. Nadat ook Mehdi Carcela-González in de 90e minuut eruit werd gestuurd leek het duel beslist, maar Lestienne slaagde er in de bal via doelman Vaso Vasic en de paal in het doel te krijgen. Standard heeft inmiddels 9 punten achterstand op Club Brugge, dat ook nog een duel minder heeft gespeeld.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Tuchel neemt woedende Mbappé en `arrogante´ Neymar in bescherming (Voetbalzone)
Live: Volg Sparta tegen Heracles op de voet (Telesport Voetbal)