RSS FeedsAdvocaat vermaakt zich in Arnhem (Sport1 Voetbal)

8 december 2019 15:28:01

Advocaat vermaakt zich in Arnhem (Sport1 Voetbal)

Ondanks tal van kansen bleef Feyenoord zondag in Arnhem tegen Vitesse steken op 0-0. Trainer Dick Advocaat bleef zo wel ook in zijn vijfde competitieduel als coach van Feyenoord ongeslagen. `Ik heb me uitstekend vermaakt, behalve in de eerste helft`, vertelde Advocaat bij FOX Sports. `Toen gaven we te veel ruimte weg en speelden we slordig. Maar in de tweede helft vond ik het een aardige wedstrijd.` Advocaat zag zijn ploeg na rust `gecontroleerd en dominant` spelen. `We hebben genoeg kansen gehad om de wedstrijd te beslissen.` Spits Nicolai Jørgensen verscheen kort voor tijd nog oog in oog met Vitesse-doelman Remko Pasveer, maar schoot hoog over. `Nicolai zit er tegenaan te hikken, vorige week tegen PEC miste hij ook een grote kans. Maar ik ben vooral blij dat hij weer 90 minuten heeft kunnen voetballen.` Advocaat zag doelman Nick Marsman al in de 11e minuut een strafschop stoppen. Die had de derde doelman van de Rotterdammers zelf veroorzaakt door Riechedly Bazoer een duw te geven. `Niet zo slim`, gaf hij toe. `Maar ik pakte de strafschop gelukkig.` Marsman keepte bij afwezigheid van Kenneth Vermeer en Justin Bijlow. `Puur genieten, ik voel me weer beetje voetballer.`

50 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`Normaal in Top 2000 een schreeuw uit de samenleving´ (Metronieuws Voetbal)
Advocaat spuwt andermaal gal over de VAR: `Ik ben nog steeds geen fan´ (Voetbalzone)