RSS FeedsPSV eenvoudig langs Fortuna Sittard (Sport1 Voetbal)

7 december 2019 21:47:44

PSV eenvoudig langs Fortuna Sittard (Sport1 Voetbal)

PSV is in de eredivisie weer teruggekeerd op de derde plaats. De Eindhovenaren wonnen zaterdag voor eigen publiek met 5-0 van Fortuna Sittard. PSV verkleinde met de winst de achterstand op koploper Ajax tot 10 punten. Trainer Mark van Bommel had de overwinning hard nodig. Van de vorige negen duels (competitie en Europees) won PSV er slechts eentje. Bij rust leidde PSV al met 3-0. Ritsu Doan opende in de 8e minuut met zijn hoofd de score. Donyell Malen was in de 26e minuut trefzeker, eveneens met zijn hoofd. Kort voor rust benutte Steven Bergwijn een strafschop. Aan het begin van de tweede helft mocht PSV weer een penalty nemen. Deze keer was het Mohamed Ihattaren die scoorde. In de slotfase viel Ibrahim Afellay in bij PSV. De in de zomer bij de club teruggekeerde middenvelder maakte daarmee zijn officiƫle rentree.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Rentree Afellay hoogtepunt van klinkende zege PSV (Telesport Voetbal)
Afellay maakt na twee jaar officiële rentree (Sport1 Voetbal)