RSS FeedsLiverpool heeft het makkelijk na blessure Aké (Sport1 Voetbal)

7 december 2019 18:07:36

Liverpool heeft het makkelijk na blessure Aké (Sport1 Voetbal)

Liverpool heeft in de Premier League weer een overtuigende zege geboekt. De ploeg van manager Jürgen Klopp won met 3-0 bij Bournemouth en verstevigde zo de koppositie. Liverpool trok de wedstrijd naar zich toe nadat verdediger Nathan Aké van de thuisclub in de 35e minuut geblesseerd van het veld was gegaan. De Oranje-international greep na een gewonnen sprintduel met Mohamed Salah naar de achterkant van zijn rechterbovenbeen. Met een van pijn vertrokken gezicht strompelde Aké het veld af. Vrijwel direct daarna kwam Liverpool op voorsprong via Alex Oxlade-Chamberlain, die een lange bal vanaf eigen helft van Jordan Henderson uit de lucht langs de doelman tikte. Vlak voor rust verdubbelde Naby Keïta, de vervanger van de licht geblesseerde Georginio Wijnaldum, de voorsprong van de `Reds`. De middenvelder scoorde na een combinatie met Salah, die de bal met een hakje meegaf op de doorgelopen middenvelder. In de 54 minuut waren de rollen omgedraaid. Dit keer kwam de steekpass van Keïta, Salah maakte het beheerst af.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Hoofdrol voor Son in doelpuntenfestijn Spurs (Sport1 Voetbal)
Gladbach zet Bayern op grotere achterstand (Sport1 Voetbal)