RSS FeedsTopweek AZ compleet na simpele zege op machteloos FC Emmen (FCUpdate.nl FC Emmen)

10 november 2019 22:14:18

AZ heeft zondagavond een tamelijk eenvoudige 3-0 overwinning geboekt op FC Emmen. De ploeg van Arne Slot kende eens te meer een wedstrijd met veel balbezit en een groot aantal kansen. Het nam in de eerste helft al afstand van de Drentenaren door doelpunten van Teun Koopmeiners en Myron Boadu. In de tweede helft maakte Calvin Stengs nog een doelpunt en zo werd de droomweek van de Alkmaarders compleet.

59 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Emmen

AZ dendert door en zet moyenne in laatste vijf wedstrijden op 21-0 (Voetbalzone FC Emmen)
AZ dendert door en zet totaal op 21-0 in laatste vijf wedstrijden (Voetbalzone FC Emmen)