RSS FeedsKroatië nadert EK na zege op Hongarije (Sport1 Voetbal)

10 oktober 2019 23:10:22

Kroatië nadert EK na zege op Hongarije (Sport1 Voetbal)

Het Europees kampioenschap voetbal is voor Kroatiƫ een stuk dichterbij gekomen. De verliezend finalist van het WK van vorig jaar won thuis van Hongarije, een rechtstreekse concurrent. In Split werd het 3-0. Luka Modric opende de score. De middenvelder van Real Madrid deed dat al na 5 minuten. Twee treffers van Bruno Petkovic zorgden voor een stand bij rust van 3-0. In het tweede deel miste Ivan Perisic nog een strafschop. Kroatiƫ heeft nu 3 punten voorsprong op Slowakije, dat thuis niet verder kwam dan een gelijkspel (1-1) tegen Wales. De Hongaren staan 4 punten achter op de Kroaten.

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Matig Oranje ontsnapt en heeft EK in zicht (Sport1 Voetbal)
België als eerste land gekwalificeerd voor EK (Sport1 Voetbal)