RSS FeedsHeracles ruim langs Willem II (Sport1 Voetbal)

15 september 2019 16:43:34

Heracles ruim langs Willem II (Sport1 Voetbal)

Heracles Almelo heeft voor de tweede keer op rij gewonnen in de eredivisie. Na de uitzege op FC Groningen (2-1) was de ploeg van trainer Frank Wormuth in eigen stadion met 4-1 te sterk voor het tot dusver goed presterende Willem II. Cyriel Dessers was met twee doelpunten belangrijk voor Heracles. In de 17e minuut opende Dessers de score. De Belgische aanvaller passeerde een tegenstander en rondde beheerst af. Even later was het weer gelijk toen Vangelis Pavlidis het eindstation was van een goede Tilburgse aanval. Dessers bepaalde de ruststand op 2-1. Jordens Peters beging een overtreding op de aanvaller, die de bal na een door Mauro Júnior genomen vrije trap in het doel schoot. In de tweede helft liep Heracles verder uit via Silvester van der Water en Mauro Júnior. Van der Water schoot de bal hard in het dak van het doel na een sterke Almelose combinatie. Met nog een half uur te spelen maakte de huurling van PSV de 4-1 via een snelle counteraanval. Na twee zeges en twee remises heeft Heracles acht punten, Willem II heeft een punt meer uit zes wedstrijden.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Anderlecht moet nieuwe dreun incasseren in aanhoudende crisis (Voetbalzone)
Reza: dit smaakt naar meer (Sport1 Voetbal)