RSS FeedsLiverpool voorkomt eerste nederlaag in Premier League (Sport1 Voetbal)

24 februari 2020 23:48:45

Liverpool voorkomt eerste nederlaag in Premier League (Sport1 Voetbal)

Liverpool is in de Premier League tegen West Ham United aan puntenverlies ontsnapt. De koploper won op Anfield met 3-2, maar de ploeg van trainer Jürgen Klopp keek na driekwart wedstrijd nog tegen een 2-1-achterstand aan. Sadio Mané maakte in de 81e minuut het winnende doelpunt. Halverwege de tweede helft had Mohamed Salah voor de gelijkmaker gezorgd. Aan dat doelpunt ging een blunder vooraf van de Poolse West Ham-keeper Lukas Fabianski, die de inzet zeer knullig door zijn benen liet glippen. Met een kopbal had Georginio Wijnaldum Liverpool in de negende minuut op voorsprong gezet. Issa Diop en Pablo Fornals brachten de bezoekers uit Londen zeer verrassend op voorsprong, maar de eerste nederlaag van het seizoen bleef uit voor Liverpool. Door de nipte overwinning breidde Liverpool de zegereeks in de competitie uit tot achttien. Liverpool bracht de voorsprong op Manchester City, dat zaterdag met 1-0 won bij Leicester City, weer op 22 punten.

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Liverpool en trefzekere Wijnaldum danken blunderende Fabianksi (Voetbalzone)
‘Feyenoord ontvangt bod van 18 miljoen euro voor Marcos Senesi’ (Voetbal4u.com)