RSS FeedsPSV wint ook van concurrent Vitesse na sterke tweede helft (FCUpdate.nl Vitesse)

23 februari 2020 16:39:19

Het is PSV gelukt om de derde overwinning op rij te boeken. Uit in Arnhem was het met 1-2 te sterk voor Vitesse. Daarmee lijkt het de vorm weer teruggevonden te hebben en neemt het afstand van de concurrentie. Tim Matavz zette de thuisploeg nog wel op voorsprong, maar Sam Lammers (omstreden penalty) en Cody Gakpo bogen de achterstand vakkundig om.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Vitesse

PSV verlengt reeks van 23 jaar in Arnhem ondanks blunder Schwaab (VoetbalPrimeur Vitesse)
Zelfs matig PSV blijkt onneembare horde voor Vitesse in GelreDome (De Gelderlander Vitesse)