RSS FeedsTiental Fiorentina pakt punt tegen AC Milan (Sport1 Voetbal)

22 februari 2020 23:06:07

Tiental Fiorentina pakt punt tegen AC Milan (Sport1 Voetbal)

Fiorentina heeft zich met tien man naar een gelijkspel geknokt in de thuiswedstrijd tegen AC Milan: 1-1. De Chileen Erick Pulgar maakte in de 85e minuut gelijk vanuit een penalty. Ante Rebic had AC Milan tien minuten na rust op voorsprong gezet met een van richting veranderd schot. Niet veel later moest de Braziliaanse middenvelder van Fiorentina Dalbert met een rode kaart vertrekken, maar toch wist Milan de overwinning niet veilig te stellen. Bij de uitploeg maakte Asmir Begovic zijn debuut in de Serie A. Zlatan Ibrahimovic kwam opnieuw niet tot scoren voor Milan, dat dit seizoen pas 27 keer heeft gescoord. Milan staat zevende, Fiorentina dertiende.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Fenomeen Rebic kan AC Milan ondanks zoveelste doelpunt niet redden (Voetbalzone)
Advocaat wijst suggestie Hélène Hendriks van de hand: `Hij is niet goed genoeg´ (Voetbalzone)