RSS FeedsFeyenoord ontdoet zich na omstreden penalty van boos Fortuna (FCUpdate.nl Eredivisie)

22 februari 2020 21:52:45

Met de nodige moeite heeft Feyenoord zaterdagavond in de Kuip zich langs Fortuna Sittard geworsteld. Na 45 minuten stond het nog 0-0, maar een omstreden penalty voor de Rotterdammers aan het begin van de tweede helft brak de wedstrijd open. Het strijdende Fortuna was snel terug in het duel via een strafschop, even zo snel maakte Robert Bozenik de 2-1. Daarbij bleef het, waardoor Feyenoord nummer twee AZ in de nek blijft hijgen.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie

Matige editie van Feyenoord-Fortuna gekleurd door arbitrage: krappe zege Feyenoord (VoetbalPrimeur Eredivisie)
Fabelachtig doelpunt van Halilovic: Kroaat schildert raak voor Heerenveen (VoetbalPrimeur Eredivisie)