RSS FeedsEmmen wint in waar doelpuntenfestijn van Willem II (FCUpdate.nl FC Emmen)

22 februari 2020 20:26:45

Emmen wint in waar doelpuntenfestijn van Willem II (FCUpdate.nl FC Emmen)

FC Emmen heeft in een zeer aantrekkelijk duel met 4-2 gewonnen van nummer vijf Willem II. De thuisploeg kwam op voorsprong door Miguel Aurajo, maar zag Pol Llonch in de tweede helft gelijkmaken. Wat volgde was een knotsgekke fase waarin er twee Emmen-treffers vielen binnen twee minuten (Michael de Leeuw en Luka Adzic). Willem II kwam door Mike TrÊsor Ndayishimiye terug in de wedstrijd, maar zag Sergio Pena (goal en twee assists) zeven minuten het duel beslissen: 4-2.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Emmen

Koekoek! Frei zet Nieuwkoop te kijk met zéér geniepige panna bij Emmen-Willem II (VoetbalPrimeur FC Emmen)
Emmen rekent dankzij Peņa en drie doldwaze minuten af met Willem II (VoetbalPrimeur FC Emmen)