RSS FeedsHansen en Mendez schieten Jong Ajax langs Helmond Sport (Ajax1.nl)

21 februari 2020 21:53:26

Hansen en Mendez schieten Jong Ajax langs Helmond Sport (Ajax1.nl)

Ajax nieuws - Jong Ajax heeft op bezoek bij Helmond Sport met 0-2 gewonnen. De Amsterdammers hadden veel balbezit, maar creëerden pas in de tweede helft de kansen. Sontje Hansen maakte in de eerste minuut na rust de openingstreffer, waarna Alex Mendez een minuut voor tijd de wedstrijd besliste. Na twee nederlagen op rij ging Jong Ajax vrijdagavond […] Het bericht Hansen en Mendez schieten Jong Ajax langs Helmond Sport verscheen eerst op Ajax1.nl.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Ajax

René van der Gijp waarschuwt Hakim Ziyech: `Dan heeft-ie een probleem´ (Voetbalzone Ajax)
`Hakim Ziyech riskeert groot probleem bij Chelsea` (Soccernews.nl Ajax)