RSS FeedsWerner schiet sterk Leipzig langs Spurs (Sport1 Voetbal)

19 februari 2020 23:19:23

Werner schiet sterk Leipzig langs Spurs (Sport1 Voetbal)

RB Leipzig heeft in de achtste finales van de Champions League Tottenham Hotspur op eigen veld verslagen. In Londen werd het 1-0 voor de formatie van coach Julian Nagelsmann. Vooral in de eerste helft was de nummer twee van de Bundesliga oppermachtig, maar verzuimde het te scoren. Voor de Spurs was in die fase alleen de Nederlander Steven Bergwijn een keer gevaarlijk. Timo Werner scoorde na bijna een uur spel. Hij passeerde doelman Hugo Lloris uit een strafschop. Pas in de laatste 20 minuten kwam het tot een offensief en meerdere mogelijkheden voor Tottenham. Giovani Lo Celso was het dichtst bij de gelijkmaker, maar hij raakte de paal.

99 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Jongetje (10) die vroeg om voetbalplaatjes mishandeld (Metronieuws Voetbal)
Atalanta dankzij Hateboer al bijna door (Sport1 Voetbal)