RSS FeedsFenomeen Haaland schiet Dortmund langs PSG (Sport1 Voetbal)

18 februari 2020 23:11:34

Fenomeen Haaland schiet Dortmund langs PSG (Sport1 Voetbal)

Erling Braut Haaland heeft in zijn eerste Champions League-wedstrijd voor Borussia Dortmund direct het verschil gemaakt. De 19-jarige Noorse aanvaller maakte in de achtste finale tegen Paris Saint-Germain twee doelpunten: 2-1. De return in Frankrijk is over drie weken. Dortmund had in de eerste helft een overwicht, maar wist niet te scoren. In de tweede helft lukte dat wel. Haaland werkte de bal in de 69ste minuut van dichtbij binnen. Dankzij Kylian Mbappé en Neymar kwam de Franse kampioen snel langszij. Mbappé deed het voorbereidende werk en Neymar schoot de bal in de 75e minuut in het lege doel. Beide topspelers werden afgelopen weekeinde in het competitieduel met Amiens (4-4) nog aan de kant gehouden. De verdiende overwinning voor Borussia Dortmund kwam er alsnog. Na een pass van de 17-jarige Amerikaanse invaller Giovanni Reyna nam Haland de bal aan en schoot vervolgens met links hard de 2-1 binnen.

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Liverpool onderuit bij terugkeer in Madrid (Sport1 Voetbal)
Kraay junior gelooft zijn ogen niet: `De beste ter wereld? Hij is aardig op weg´ (Voetbalzone)