RSS FeedsSevilla laat punten liggen tegen Espanyol (Sport1 Voetbal)

16 februari 2020 14:24:01

Sevilla laat punten liggen tegen Espanyol (Sport1 Voetbal)

Sevilla heeft in de strijd om deelname aan de Champions League punten laten liggen tegen degradatiekandidaat Espanyol. Met Luuk de Jong slechts als invaller kwam de ploeg van trainer Julen Lopetegui niet verder dan 2-2, waardoor het vijfde bleef in La Liga. Sevilla kwam na een kwartier op voorsprong. Uit een voorzet van Suso kopte de Argentijn Lucas Ocampos raak. De gasten uit Barcelona hadden zaterdag een flinke tegenvaller te verwerken gekregen met het wegvallen wegens een blessure van Raúl de Tomás, de aanwinst die er de laatste weken op los scoorde. Toch slaagde Espanyol er in de achterstand om te buigen. In de 35e minuut moest de VAR eraan te pas komen om een overtreding van Sevilla-verdediger Sergi Gómez op Jonathan Calleri te beoordelen als een overtreding. Gómez kwam er goed vanaf met geel, maar Adrián Embarda schoot vanaf de rand stafschopgebied raak: 1-1. Kort na rust zette de Chinees Wu Lei op aangeven van Calleri zijn ploeg zelfs op voorsprong. Espanyol raakte in de 69e minuut Víctor Sánchez kwijt met zijn tweede gele kaart. Tien minuten later werd het gelijk via uitblinker Suso, maar verder kwam Sevilla niet.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

De Boer haalt uit naar Feyenoord-speler: “Hij brengt veel te weinig” (Voetbal4u.com)
De Ligt verdwijnt voor confrontatie met Balotelli uit basiself Juventus (Voetbalzone)